2007-10-30, 23:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Monka tyle jajek Toż to szok Ale jesteś pokręcona, nie ma nudów z Tobą A Twój TŻ jak z angielskim stoi, jesteście na podobnym poziomie? Taki kurs fajna sprawa, szczególnie dla Ciebie, lubisz ćwiczyć - będzie przyjemne z pożytecznym 
Monika współczuje przeżyć Wierzę, ze mamie uda sie wygrać z chorobą. Wiem co to znaczy chore dziecko, też miałyśmy ciężkie początki 
Edytcia włosy mam kręcone choć oczywiście marzą mi sie proste. Ech, z tymi moimi włosami to jest problem, sama niedawno obcięłam ale teraz zapuszczam Nie wiem co zrobić na slub??? Wyprostować, zostawić kręcone, podpiąć Idę do olsztyńskiego sławy, mistrza fryzjerstwa na uczesanie i chyba zdam sie na jego opinię 
Wenezja to połowa ceny naszego mieszkania Andrzej już wymyśla podłogi, meble, fajnie ja nie mam do tego głowy, daje mu wolna rękę będę tylko zatwierdzać Tylko pokoik Ali urządzę ja Pamiętasz Andrzeja? Ala to faktycznie jego kopia, jak trzyma ja na rękach to nadziwić sie nie mogę jacy są podobni, nawet fryzury maja takie same
|
|
|