Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 17:08   #1733
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzieci muszą mieć obiad. My niekoniecznie. Kiedyś jak nie miałam dzieci mi tak koleżanka dzieciata powiedziała i zrozumiałam ze tak jest jak Szymi się pojawił

Można próbować ale to dziecko rządzi

Ja za tlusta i bez stanika nie chodzę ale ladniutkie

Bo dzieci same decydują czego potrzebują a my możemy im tylko pomóc i ukierunkować

Te nam się ściągają jak każde teraz

Daj spokój. Jestem nieogarnieta w sprzątaniu :/

Jada - ketchup

Mój nie jada bo nie lubi. Wybredny. w przedszkolu je suchy ryż jak jest z sosem np.jogurtowym na słodko

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

A ja nie lubię czestych wizyt. Jestem samotnik

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Hanka - kupiłam polecane przez Ciebie winko Monte Santi ale wzięłam jakies oryginal (cokolwuek to znaczy) nie truskawkowe

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Zbieramy się na spacer i po starszego. Jak go z Julem odbieram to on zawsze chce brata pokazać kolegom. Może dzis nie. Odebrałam książki z arosa. Jeszcze nie rozpakowalam
Mam nadzieje ze posmakuje to winko. Ja miałam chyba Wild strawberry.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Madzixx - juz Ala sięga do włącznika? Duża dziewczynka

Hanka - Filipek pije mm - to super!

Tylko wyszliśmy i Julo śpi skubany. Dziś po tych 40 min pogadal 20min i znów usnal na ok.50min. Takie zmylki urządza
Coś tam pije, ale póki co to go wcale nie zniechęca do cycusia

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
To dawaj bo mam pol blachy jeszcze a i kawki pod dostatkiem
Mniam wbijam tam do Was! W ogóle to przypomniało mi się ze śniło mi się jakiś czas temu że przyjechałam z tztem do Was na wioskę i tak jeździmy w poszukiwaniu noclegu a nagle patrze a Gosiak siedzi sobie na werandzie hihi. Weszłam do Ciebie i mi dom pokazywalas a tz się wstydził

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora