2016-02-29, 19:53
|
|
luckygirl
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez zambeza
mi ostatnio wpadł do głowy cytat z HP
"-after all this time?
- always" 
ale nie pytałam się jeszcze P 
jak się nie zgodzi, to będzie sam znak nieskończoności. Albo sama sobie walnę cały cytat, a co 
|
Super! Az zaluje, ze my juz mwmy grawer, bo bym Ci to podkradla 
Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa
To ja jakoś miałam pecha z telefonami albo za późno dzwoniłam (po 15), mam nadzieję, że uda nam się to załatwić bez papierowych wersji aktów, skoro akt M jest w Wwie, a mój zmigrowany
Mogę podpytać, jaki jest koszt takiego jednego zaproszenia dla rodziców i gdzie zamawiałaś? Ja zamawiam pudełeczka na koperty i obrączki u Moje Decu, ale z zaproszeniami dla rodziców trochę się waham - nie wiem, czy nie będzie na nie za późno.
Wieszaki też zamawiam, tylko nie wiem jaki napis - imię, data, czy Panna Młoda i Pan Młody 
|
Ja dzwonilam po 8 
Nasza sa tez w Wawie, kazde w swoim domku. Wezmiemy je, pojedziemy i zalatwimy sprawe 
Moje decu Ci odpisalo w koncu i jaka kwote Ci zaproponowala - jezeli mozna spytac 
Zaproszenia dla rodzicow od Gdy meza nie ma w domu szt.30 zl (moje decu ma chyba za 39). Tzn my zamowilismy tez takie zwykle dla rodzicow i dam im wpierw te zwykle, a jak przyjda te drewniane to dam im znowu, tam bedzie prosba o blogoslawienstwo i podziekowania dla nich 
Ja wieszkami zamowie chyba z data.
|
|