Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 23:10   #152
majkela12
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

Dzisiaj nadrobiłam tylko stary wątek, jutro reszta, bo tż już czeka na laptopa

Madzia9999 fajnie, że macie już po remoncie. No, ale akipę miałaś doborową. Miłego odpoczynku u rodziców
misia880 współczuję. Zobaczysz wrócicie do domu i wszystko się ułoży. Z każdym dniem będzie tylko lepiej
Radena zazdroszczę wycieczki na targach. Ja to jestem gadżeciara i chyba fortunę bym tam zostawiła o aniball nie słyszałam, ale dzięki Tobie poczytałam. Z racji tego, ze będzie to mój 3 poród to chyba zbędny gadżet, ale może jakbym była w pierwszej to bym się skusiła
madzius90 pachwiana przeszła?? W pierwszej ciąży łapały mnie takie bóle, współczuję. Co do snów u dzieci, mój syn w podobnym wieku przechodził robale i mrówki...trzeba to przetrwać, aczkolwiek mrówki były po lekach na astme i musieliśmy je odstawić, bo koszmary miał straszne.
justynan01 zdrówka, to kiedy do Polszy lecisz?
elaine-blath fajnie, ze odpoczęłaś. Ja też kocham swoje ognoki, ale niestety rzadko mam okazję się ich pozbyć
Usiq witamy Co do organizacji, wyjdzie w praniu. Ja mam już w domu 6 latka i prawie 2 latkę (w czerwcu skończy). Adasie są cudowne (mój pierworodny ma tak na imię)
Cierpliwosc i ewka555 humory już powróciły???
chudziaszek11 gratuluję glukozy i fajnie, że tż poczuł Wojtka. To co od jutra już na wolnym??
miszkaaa gratuluję glukozy . U nas hitem aktualnie są ślimaczki z ciasta francuskiego-ser almetka, plastry szynki i sera żótego i jakieś warzywka. Zawijasz wszystko jak naleśnik i kroisz na paski 3-4cm i kładziesz je na blaszce do pieczenia jak krążki. Tylko odsuń je od siebie, bo rosną. Temp. Ok 200C. Dobre też są sakiewki z pomidorami suszonymi, salami i serem żółtym, bądź ser pleśniowy i gruszka.
ewka555 zdrówka dla córci, lepiej już?? Dzieci są niezniszczalne i regenerują się jak ludziki w simsach
Veronique też już wstaję z łóżka jak 80latka. Teksty kobity z poczekalni bombowe.
dzanet2108 co do braku tchu, kurka mam to samo. Muszę robić w gadaniu przerwy, bo zaczynam sapać jakbym na 4 piętro wchodziła
fiazo i dobrze, że się postawiłaś tz-towi może wtedy doceni Twoją prace. A jak synek się czuje?
kiara92 współczuję rwy, dobrze że z maluszkiem ok
ania230 na życie wydajemy 300zł tygodniowo. Tzn. raz w tygodniu jedziemy do biedronki albo lidla i robimy full wypas zakupy, chemia i spożywka, a codziennie tylko pieczywo w osiedlowym sklepie. W sumie na naszą jeszcze 4 osobową rodzinę wydajemy 1200zł miesięcznie.

Co do płci i pomyłek, wcale bym się nie obraziła jakby z Franka zrobiła się Frania. Po dzieisejszych zakupach jesteśmy przygotowani na każdy wariant.
Maszyna do wypiekania chleba u nas okazała się porażką, a najbardziej wkurzały mnie mieszadła, które zostawały w bochenku.
Sny, macie naprawdę szalone (Miqesi wymiata). Mi na szczęście nic się nie śni.
Basen. Poszłabym z miłą chęcią, ale nie wiem czy zmieszczę się w swój kostium no i boję się infekcji.
Co do kolorów w domu, to my szalejemy. W sypialni będzie granat, w salonie szary, też dość ciemny, u dzieci niebieski, a kuchnia brązowa. Meble mamy w większości białe, a tam gdzie nie są białe to zaraz będą. Kupiliśmy specjalną farbę do mebli i będziemy przerabiać na biel.
Data na poród iście wymarzona, nie ma co…
Leonarda nie lubię, a Palnety singli już nie obejrze, bo nie grają u nas w kinie, a do stolicy nie chce mi się jechać.

Amen, dobrej nocy