Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekają - 25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-01, 10:45   #327
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
gdzie Ty sie tak załatwiłas??? Lepiej nie wychodz z łożeczka tylko sie lecz imbirem z cytryną

malowanie tylko 1 ściany

Gwiazdka a jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej troszke?

to brzmi tylko tak groźnie, że ściana mokra, a tak naprawde to tylko delikatnie farba odeszła na małym kawałku. Wolałam zgłosic juz, bo wiadomo, ze im dłuzej sie czeka tym wieksza wilgoc wchodzi w sciane. Do grzyba to jeszcze daaaallleeeeeeeeeeko To wszystko bialutkie jest i żadnych zaciemnień grzybowych nie ma

zazdroszcze Ci tych ptaszków. U mnie conajwyżej auta słychac
W sumie to mnie chyba R tak załatwił

On ostatnio smarkał okropnie, łacznie z bólem głowy i chyba nawet zatok, tak twierdził, jemu juz lepiej to na mnie napuścił jakieś brzydale
Żadne łóżeczko, jestem juz przy garach może jakis koktajl sobie na sniadanko zrobię, tylko jaki?
szpinak
kiwi
banan
pomarancza...

Jasia, czyli co? pieczarek nie będziesz sadzić na scianie?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

U mnie zrobili rynny, zobaczymy czy to pomogło, okaze sie na wiosnę, jak bedzie non stop lało....

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora