Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-31, 15:11   #97
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: Recenzje do usunięcia

Cytat:
Napisane przez justitia Pokaż wiadomość
chyba przesadzacie dziewczyny naprawde...
To nie dziewczyny przesadzają. Takie są wymogi Kodeksu Recenzenta, z którymi każda pisząca recenzje Wizażanka powinna się zapoznać, zanim przystapi "do dzieła".

Cytat:
Napisane przez justitia Pokaż wiadomość
przy pierwszej aplikacji mozna stwierdzic czy szminka blyszczyk, jest super czy nie..
Czyżby? To ciekawe skąd tyle recenzji, mówiących że po pewnym czasie uzywania szminka wysusza nabłonek ust?

Oprócz powyższych postów Menthy i Misiapisi polecam lekturze jeszcze wcześniejszy post Mandingi : Cenię sobie korzystanie z Wizażu i denerwuje mnie, gdy (ostatnia sytuacja) sprawdzam krem do twarzy i ma on bardzo wygórowaną lub zaniżoną ocenę, bo ktoś (lub kilku ktosiów) zdecydował(o) się na recenzję po kilku użyciach. A to wiarygodne nie jest (...)

Kontynuacja tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215483

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2007-11-19 o 23:47
Noor jest offline Zgłoś do moderatora