Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 11:07   #1884
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Wcale Ci się nie dziwię, to się wiąże tylko z samymi wydatkami, my też razem z Tż mamy 4 chrześniaków.. ale wszystko z rodziny
U nas nie ma takiego zwyczaju że chrzestna kupuje

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Ja bym nie śmiała powiedzieć chrzestnej że ma wszystko kupić
Ja tez... Moja siostra wyrywala sie kupic ubranko, ale powiedzialam ze ja sie czuje w obowiazku kupic ubranie wlasnemu dziecku. Powiedzialam ze jesli chce, to niech da jakis prezent, to dala kase.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Nocka średnio na jeza. Jas się chyba wyspala, bo już po 6 zywczyk. Ja średnio bo wzięłam go do siebie i spalam w tak dziwnej pozycji, żeby łatwiej dostęp do cyca miał ze jestem cała połamana.

Pogoda nie zachęca. Czuję się słabo i denerwuje się egzaminem. Musze dokupić jazdy i juz mi się odechciewa :P

A i mały ostatnio siedział by tylko na meblach. 5 sekund i jest na szafce. A ja go ściągam, on płacze. I od nowa. On wyje, ja go ściągam, ja go ściągam, on wyje. Taka zabawa. Tylko mi nie do smiechu no może czasem się uśmiechne ja już sił mi brakuje. Co by nie zwariować.

Tz kończy nocki, jak dobrze nie będzie spal po poludniami.

Wez go na ściankę wspinaczkowa, niech chłopak ćwiczy

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Wczoraj padlam jak stowka przed tv usnelam i... obudziłam się o 5 - w salonie, na kanapie. Maz mnie nie mógł dobudzic jak wrócił z piłki. Jaja normalnie. I co? Olaf przespal prawie całą noc.... Szok. Chyba musze spać w innym pokoju - czyżby mnie dziecko nienawidziło? :-(
Eh.. pogoda fatalna. Zaraz postaram się nadrobić....
Boleczko - fajnie ze jesteś :-*

Dzisiaj to ja czekam na kurierów - ale tym razem wszystkie rzeczy dla mnie- wow - toż to szok...

Miłego dnia :-*

MAJKA - A może zapytaj się tej koleżanki czy wola prezent, kasę czy ubranko? Moi znajomi się tak zapytali - chyba to nic źle widzianego

GOCZEK - masz mój humor? Czyli jaki? Masz dola? Chce Ci się plakac? Czy po prostu czujesz się niepotrzebna i niedoceniana? :-D

Przestan, ciesz się że pospalas i częściej wybywaj do salonu

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Do 13tu razy sztuka!

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Jak tak czytam dzis to się cieszę że nie mam żadnego chrzesniaka (Sorry Majka )

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora