2007-10-31, 16:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
No to sie dopisze 
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Radek, córka Dominika, synek Norbert
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, czarny, niebieski, bialy...
Nielubiany kolor(max.3): fioletowy!!!
Ulubione zwierzę: pies
Ulubiony film: kazdy, ktory przypadnie mi do gustu, glownie komedie lub film mistyczny, np. serial "Czynnik PSI"
Ulubiona książka: Saga o Ludziach Lodu, Maly Ksiaze, Trylogia, Miecz prawdy
Biżuteria-tak-nie -jaka: Uwielbiam korale-wisory, kolczyki, bransoletki (rekę w nadgarstku mam szczuplutką jak u dziecka)
Hobby: Wszelkie robotki reczne (szydełko, albumy, kartki itp) ksiazki, parapychologia
Zawód-Praca-Szkoła: Chemik
Urodziny: 31.03.
Imieniny: 03.11.
Mam cos dopisać jeśli chodzi o wymianki to piszę - ucieszę się z wszystkiego:
szydełko - bardzo chętnie, moich prac mam bardzo mało, a uwielbiam przyglądać sie dziełom wizażanek np. maskotki, torebki, szale, czapki itp.
Podoba mi się bardzo mieszanka szydełko+koraliki (naszyjniki, bransoletki), ale jeszcze się nie odważyłam spróbować..
druty - nie umiem, wiec zachwycam sie wszystkim (ostatnio pokochałam chusty podobaja mi sie też "druciane" maskotki)
scrap - uwielbiam albumy, kalendarze, notesy szczególnie gdy maja ciekawy zaskakujący kształt
decu - nie potrafie wiec przygarnę wszystko... np. skrzyneczke na klucze...
biżu - uwielbiam, szczególnie "dyndające" kolczyki i bransoletki (obwód nadgarstka nie duży, najlepiej z regulacją, zaczynająć od 14-15 cm) Bardzo podoba mi sie tez makrama - naszyjnik 
frywolitka, wiklina, origami - ucieszy mnie bardzo
aha to jeszcze ulubiony kwiat: tulipan i róża
mam dopisać rozmiar buta no to 37
Przede wszystkim jednak zawsze cieszę sie z otrzymanych dzieł wizażanek i jestem prze szczęśliwa gdy staje się ich posiadaczką! Róbcie to co Wam przyszło do głowy, a ja z pewnością będę zadowolona
Edytowane przez sagap
Czas edycji: 2013-10-14 o 16:00
Powód: dopisek
|
|
|