2016-03-01, 15:01
|
|
żona
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Żyję wróciłam 
Na darmo stresowałam się, bo nie miałam nic do robienia! wszystko cacy... mimo że ostatnio byłam 3 lata temu u dentysty (wiem, wstyd ale to przez ten strach ) i nawet nie mam kamienia a chciałam żeby mi od razu zdjęła 
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;56607796]lenka oba ladne, nie pomoge 
probowalas olejowania? niestety trzeba byc systematycznym ale zauwazylam u siebie ogromna roznice bo jakies 2 lata temu mialam strasznie slabe paznokcie i po 3/4 mies byly dlugie i ladne
[/QUOTE]
nie próbowałam? jak to robisz?
Cytat:
Napisane przez Wanilka5
Az taka sie boisz? 
|
panicznie nigdy nie miałam nic poważnego robionego... ani wyrywania, ani kanałowego, nawet nigdy nie miałam znieczulenia.. zawsze malutkie dziurki.. a i tak boję się tak panicznie że strach mnie paraliżuje.. dostaję drgawek, pocę się :/
Cytat:
Napisane przez Sophie24
Ja teraz wzięłam się za moje, kupiłam czarną odżywkę z Golden Rose i zobaczymy. Choć ogólnie mam wrażenie, że coś się dziwnego dzieje z paznokciami. Mam taką ciemną obramówkę tuż za linią tej części paznokcia co wystaje już za palec. Kiedyś widziałam, że takie coś mają dziewczyny po odżywce z Eveline, ja jej nie używam. Kiedyś używałam i tak nie miałam. Może to wyszło dopiero teraz? Mam też problem ze skórkami ale już nie tak bardzo jak kiedyś mi dokuczały.
Spróbuj odżywek albo olejów.
|
Mi zawsze pomagała ta odżywka z Eveline.. a teraz stosuje od stycznia i nic mam takie kruche paznokcie.. rozdwajają się i są grubości papieru :/
A chciałabym sobie strzelić hybrydę na Wielkanoc a tu chyba dupa
Cytat:
Napisane przez Iskra14
Dziś na pewno będzie kaczka na obiad  idę robić 
|
Ostatnio kaczkę jadłam chyba za czasów przedszkola
|
|
|