Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-01, 15:01   #841
PaLLitQa
żona

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!

Żyję wróciłam
Na darmo stresowałam się, bo nie miałam nic do robienia! wszystko cacy... mimo że ostatnio byłam 3 lata temu u dentysty (wiem, wstyd ale to przez ten strach ) i nawet nie mam kamienia a chciałam żeby mi od razu zdjęła

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;56607796]lenka oba ladne, nie pomoge

probowalas olejowania? niestety trzeba byc systematycznym ale zauwazylam u siebie ogromna roznice bo jakies 2 lata temu mialam strasznie slabe paznokcie i po 3/4 mies byly dlugie i ladne

[/QUOTE]
nie próbowałam? jak to robisz?

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Az taka sie boisz?
panicznie nigdy nie miałam nic poważnego robionego... ani wyrywania, ani kanałowego, nawet nigdy nie miałam znieczulenia.. zawsze malutkie dziurki.. a i tak boję się tak panicznie że strach mnie paraliżuje.. dostaję drgawek, pocę się :/

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Ja teraz wzięłam się za moje, kupiłam czarną odżywkę z Golden Rose i zobaczymy. Choć ogólnie mam wrażenie, że coś się dziwnego dzieje z paznokciami. Mam taką ciemną obramówkę tuż za linią tej części paznokcia co wystaje już za palec. Kiedyś widziałam, że takie coś mają dziewczyny po odżywce z Eveline, ja jej nie używam. Kiedyś używałam i tak nie miałam. Może to wyszło dopiero teraz? Mam też problem ze skórkami ale już nie tak bardzo jak kiedyś mi dokuczały.
Spróbuj odżywek albo olejów.
Mi zawsze pomagała ta odżywka z Eveline.. a teraz stosuje od stycznia i nic mam takie kruche paznokcie.. rozdwajają się i są grubości papieru :/
A chciałabym sobie strzelić hybrydę na Wielkanoc a tu chyba dupa

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Dziś na pewno będzie kaczka na obiad idę robić
Ostatnio kaczkę jadłam chyba za czasów przedszkola
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora