Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
No czasem trzeba przymykać oko na tego typu komentarze szczególnie jesli je wypowiadają starsze osoby. Ten dzidek co Wam opowiadałam co mnie nazwał imigrantka ze statku dzis mnie spotkał znowu mi zaczal mowić ze w wiadomościach to mowili ze ci ludzie co budują ten reaktor atomowy to przyjechali i tutaj nic nie robią tylko pieniadze biorą i moj maz tez tak pewnie wlasnie  . Powiedziałam mu ze nie ma sie co martwić bo moj maz to wypłatę dostaje z Francji  to dziadka znacznie uspokoiło.
Nie mam serca sie na niego nawet gniewać wiecie. To jest naprawde sympatyczna osoba ale czasami gada od rzeczy. Powtarza głupoty i nie potrafi trzymać jezyka za zębami albo zwyczajnie myśli ze wiek mu pozwala na tego typu komentarze. Poza tym dziadek ma specyficzne poczucie humoru.
Także zycze Ci cierpliwości Candy!
Gwiazdka No wlasnie byłam przekonana ze ja go miałam w kinie ale chyba zdaje sie ze wlasnie nie miałam  bo torba była jeszcze zapakowana 
|
Karola to niezły ten dziadek jest ma teorie, nie ma co 
Cytat:
Napisane przez candycotton
Ja sie staram skupic na tym co dobre, bo babcia jest przezabawna i bardzo kocha wnuki, no ale ma po prostu swoje jazdy i sie bedzie upierac przy swojej wersji do konca, bo ma znaiki pamieci i sobie je uzupelnia po swojemu (opinia psychiatry). Przy stole na obiedzie niech sobie ma co chce jak dla mnie, przeciez wiem jak bylo.
|
Candy współczuję... najgorzej to dać się wciągnąc w takie głupie klimaty. Potem tylko sie czlowiek denerwuje