Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - powiekszanie piersi - dr Potocki Warszawa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-31, 18:12   #64
agniwszka
Raczkowanie

Dot.: powiekszanie piersi - dr Potocki Warszawa

Ciekawa jestem jak ja zniose narkoze, moja znajoma wymiotowala trzy dni no ale mam wielka nadzieje ze u mnie nie bedzie tak strasznie. Pytalam o antybiotyk dlatego ze tutaj (w londynie) dostane tak wrazie ''czegos'' tzn to jest takie dodatkowe zabezpieczenie gdyby powstala infekcja, tutaj lekarze zabezpieczaja sie przed wszystkim, jezeli istnieje jakiekolwiek ryzyko to wolą zareagowac wczesniej. ja bede miala szwy samorozpuszczalne nie wiem czy to ma jakies znaczenie chyba tylko takie ze nie bede musiala ich zdejmowac. Sorceress a czy zalozyli Ci gorset zaraz po operacji? Ja po operacji nie moge nosic zadnego ''podtrzymywacza'' przez dwa tygodnie, dr powiedzial mi ze to dlatego ze piersi musza delikatnie opasc i wtedy wygladaja jeszcze lepiej,a po tym czasie specjalny stanik przez 4 tygodnie 24h, i po czterech tygodniach jeszcze dwa tygodnie tylko na dzien. Prosze napisz mi jakie Ty dostalas zalecenia od dr.