Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samsung s6 vs iPhone 6s plus
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-01, 18:22   #5
pffe
BAN stały

Dot.: Samsung s6 vs iPhone 6s plus

Cytat:
Napisane przez Agaaa-a Pokaż wiadomość
A jakieś konkrety.? Dlaczego uważasz samsunga s6 za badziewie?.
Samsung od modelu s4 w górę zaczął zaśmiecać system. W tej chwili to czym się wyróżnia s6 to wygląd. Władowana jest kasa w to, żeby wyglądał a nie działał. Jeśli chcesz androida z wyższej półki to lg g4, huawei p8, może któryś sony.
Samsungów się nie poleca i jak byś weszła na wątek gdzie się ludzie pytają co kupić to normalni użytkownicy (nawet laicy) odradzają, są niezadowoleni z samsungów. Stąd moja opinia. Po prostu się odradza bo kasę ładujesz w tak na prawdę nic. Wybili sobie markę na s2 i s3 bo to były porządne telefony a teraz ludzie bezmyślnie kupują kolejne.
Dlaczego iphone? Marka sama w sobie. Tam nie ma prawa Ci nic lagować, chodzi płynnie, masz każdą możliwą aplikację tworzoną przez firmy a nie gimbazę, która może władować do sklepu google co tylko chce. Stąd też są wirusy na androida a na windows phone czy iphona nie ma, bo to są zamknięte systemy. Sama mam w tej chwili androida i jestem zadowolona a przesiadłam się tylko dlatego, że microsoft sfajdał windows 10 na telefony i póki co nie spieszno im do ogarnięcia sytuacji.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując