2016-03-01, 18:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze PLOTKARY ze nie do wiary cześć, 3
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa
Eluvtus moje gardło wyglada normalnie, czerwone, chyba takie ma być? Zadnego białego nalotu nie ma 
Ucho przechodzi. Tam jeszcze jak włożę palca do ucha coś czuję ale nie boli już. Czuje jeszcze trochę opuchnięte gardło ale bez bólu.Ale czuje lekką wydzieliny w gardle. Już mnie tak nie drapie i nie dusi, Rano tylko troszkę kaszlałam. Poszłabym z tym do lekarza ale byłam wtedy kiedy czułam się najgorzej i nic on u mnie nie dojrzał  Narzekamy na polską służbe zdrowia ale angielska jest jeszcze gorsza. Na wszystko lekiem jest paracetamol. Widzicie ja wyszłam bez recepty, powiedziałam, ze paracetamol brałam, to kazał ibuprofem brać. I tyle  Żadnych konkretów co brać, żeby sobie chociaż troszkę pomóc  Nawet mi się teraz nie chce iść znowu do nich, stac dwie godziny kolejce żeby dowiedzieć się, ze antybiotyk mi nie jest potrzebny. Na razie objawy przechodzą. Jak wtedy nic mi nie przepisał to teraz tym bardziej nic nie da. No chyba, ze paracetamol. A wczoraj wypiłam, może dlatego objawy zaczeły znikać 
|
Sluzba zdrowia w pl jest przystepna i wcale bie jest zla, tu racja.. Wydzielina = wszystko jasne. Jedz czosnek dalej na potęgę, trudno, będzie od Ciebie czuć, ale jedz. Najlepiej kilka razy dziennie. Możesz też wziąć ibuprofen, działanie przeciwzapalne bardzo się przyda.
Czosnek, miód, dużo witaminy C, bez i tymianek. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko!
|