Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-01, 19:18   #2901
Daisy 85
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Na pewno porównywanie historii czasem sprawia, że patrzymy na nasze problemy inaczej, to jest jak najbardziej ok, bo uwalnia nas od nadmiernego, bezpodstawnego panikowania ale mamy pełne prawo narzekać, pamiętajmy o tym Zawsze, a przede wszystkim tutaj
popieram

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
W 2 tygodnie przegraliśmy kolejne 300g i ważymy 6930g
super

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Elve ale ja ją wyjęłam i rozpakowałam tzn. zdjęłam takie zabezpieczenia zeby moc ja rozłożyć i zobaczyc. Takie coś co się odcina :/ wiec lipa...cholera jestem zła na mamę
a nie może mama zwrócić swojej?!?!?!?! skoro nie uzgodniła, mogłabyś zasugerować wymianę na coś innego

Dziewczyny jak ja mam przekonać moje dziecko do jedzenia czegoś innego jak cyc?!?!?!?! butelka łeeeee, potrafi bawić się nią godzinę a nie zassać ani mililitra, łyżeczką karmienie jej to orka po ugorze albo wywołuje odruch wymiotny ( i to nie ważne co dostaje) albo zamyka paszcze, że nawet rozśmieszanie nic nie daje... normalnie całymi dniami mękoli i jęczy a jak trzeba dzioba rozchylić to ma gdzieś

a i Elve zaskoczyłaś mnie jak powiedziałaś, że Twoja je 5x dziennie, moja doi do maxa cyca 7/8x dziennie , przerwy ma około 3/4 godzinne...
jak często Wasze dzieci jedzą???
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując