2007-10-31, 20:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
Cytat:
Napisane przez 22kasiunia
hehe nie ignoruję  jak bym mogla  sprawdz prywatna wiadomośc 
|
odpisałam 
Cytat:
Napisane przez AguŚ87
jaka mam polewke hahaha
dzis w nocy all noc nie spalam bo jakeis tel ze o wlasnie moj byly jedzie z jakas laska cos tam jakeis obce nr do mnie dzwonily ze z panienka w aucie jest hahaha ja mu rano jazda ! ze sobie nie zycze by moj nr tel rozdawal... a on ze nie daje, pyta msie jechales moze o 0.00 tam i tam? a on ze tak  bo ten ktos mi to przez tel powiedziałze z laska jechal;/ a on ze sam no coz niech dalej sie wypiera  wyzwalam go by mi dal swiety spokoj ! ze ja mu sie nie wtracam w zycie ! a on ze nic niewie kto to dzweonil
to bylo rano.. na gg
a przed chwila zadzweonil z pracy hahah !! ' chcialem to wyjasnic' hahaha, i znow ze nikogo nie ma a jak sie smialam ze ja urywa ale luz udawalm zlewke po calosci   no perosze zadzwonil sie tlumaczy lze on ma swoje zycie i go nie interesuje co ja robie, ja mu na to odp tym samym
ide na impreze , zarz wychodze a ja niewiem w co sie ubrac we wszystkim sie zle czuje bo te cholerne kosci na barkach i szyji mi stercza 
|
Aguś ale dziwny ten Twój były zrywa z Tobą, potem dzwoni i się tłumaczy tak jakbyście razem byli, on chyba z przyzwyczajenia juz to robi bo po co miał by się tłumaczyć... nie rozumiem go w ogóle
|