2016-03-01, 20:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Napisane przez Majka232
Zadowolona jesteś?
Fajny na tym piep..nym ali jest hehe
|
Ano taki jest... podstawowy ze tak powiem - ma w środku trzy przegródki - w lecie korzystałam z niego bo on taki odkryty - ale ogólnie to dość małe jest - na jakieś pie.rdo.lki - butelkę z piciem , jakieś chrupki, smoczek, chusteczki... może telefon... taki przybornik pierwszej potrzeby :-D
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
mówiła, że czasem dzieci tak mają, że robią późno i wszystko na raz, i myślała, że my jeździliśmy z nią na rehabilitację gdzieś prywatnie. Ale z tym raczkowaniem to było śmieszne, z TŻetem takie oczy na Zuzkę, jak ona sobie tam po dywanie sunie i sobie taką pozycję z kolankach na wyprostowanych rączkach w tzw. wysokim podporze przyjęła, a w domu na łokciach cały czas prawie. Najwyraźniej wiedziała dziewczyna, że u lekarza musi się pokazać, żeby jej więcej nie wozili.
Naczynia znów mnie wołają ze zlewu ;( TŻet robił pastę z makreli i wszystko uwalone, 101 misek i desek 
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
Fajny jest! Szkoda, że mam torbę, bo nijak nie mogłabym uzasadnić jego zakupu [emoji14]
|
Musisz to uzasadnić tak ze to jest przybornik na takie rzeczy które potrzebujesz natychmiast mieć pod ręką :-D
Eh.. ten twój zlew - złośliwy jakiś :-D
|
|
|