Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-01, 20:35   #2010
Koperco
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56594626]Ale masz maraton i do tegomz katarem,mega wspolczuje! Zdrowka dlamWas,precz z dziadostwem!
Dla Adki i Julka tez zdrowka zycze. ten kaszel Ada to często ma? Może jej spływa katar jak się położy,bidusia

O haha, to gdzie Ty ta odżywka się odzywiasz? serio aż tak przytylas po skończeniu kp?

u nas chrzestna tylko szatke no i prezent. Fajnie mieć zamożniejszych chrzestnych,ale takie oczekiwania nadmierne to przesada z leksza...nie masz takiego wrażenia,Majka?

Moja niunka kolejny dzień z rzędu poszła na drzemke tuż po 10tej,coś się jej przedstawiło. A wstala o 7:05, może do wiosny się już szykuje? Akurat dziś śnieg spadł. Za to wieczorem coś nie kuma,że wypadaloby wcześniej pójść spac..

Pavlinecka, super z Zuzia! Wyobrażam sobie jak sie ucieszylas Zuzia jaka szpanerka 😀[/QUOTE]
dzięki, naszprycowalam sie lekami i mi lepiej. ach gdzie te czasy ze mozna bylo sobie spokojnie w lóżku odchorować!
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka używała jednej i drugiej i skończyło się na tym ze od dwóch lat robi rzęsy u kosmetyczki :-D he he

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Oj.... dużo zdrówka dla Ali :-*
Kiedy zaczynasz prace? Bo jakoś mi to umknęło :-(

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

He he 6.30 wspaniała pa na kupę :-D

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

:-( - oj Biedna Adusia - Zdrówka dla Niej :-*

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Ja tez tęsknię za słońcem... I to bardzo :-(

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

To ja to jestem ziemniaczara - kocham zimniory ps każda postacią :-d
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ha ha dobrze ze nie w zwolnionym tempie... :-D to by było przerażające...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Ha ha ha albo na poczcie :-P

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Dziecko mi śpi juz 45 minut... wypiłam kawę - czarna - fuj - mleko wyszło :-/ ... Mogłam coś porobić konstruktywnego to nie... po co...
zaczynam od 14marca ale 9-11 bd w Krk na szkoleniu. Jeśli nie bedzie masakry to moze sie spotkami krakowianki?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora