Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ściana ze zdjęciami.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-31, 20:55   #7
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: Ściana ze zdjęciami.

Cytat:
Napisane przez istotka Pokaż wiadomość
mysle, ze nie jestes w stanie przykleic zdjecia tak, aby po ich sciagnieciu nie bylo sladu. Jesli masz tapete o szpilki. szczerze watpie, aby zrobic to bez jakiegos uszkodzenia powierzchni. Ewentualnie mozesz zrobic sobie na listewce taki podklad, skleic brystol i w postaci takiego duzego obrazu powiecic, na tym przykleic zdjecia- nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi?
chyba mniej więcej rozumiem. tapety nie mam na ścianie.
Cytat:
Napisane przez Fraoch Pokaż wiadomość
a to nie była taka tapeta ? Mi się wydaje, że nie ma jakiegoś nieinwazyjnego sposobu, takiego żeby to zrobić a jak się odpodoba to ściągnąć
Trzbeba poświęcić albo tapete do której poprzykleja się zdjęcia albo sama nie wiem co
Ja widziałam w jednej knajpie gdzie wystawiano obrazy różnych ludzi taką ideę : Zamiast ram, były one umieszczone za starymi ramami okiennymi (takimi z szybami) co dawało efekt dodatkowego okna z widokiem za nim.
nie, nie. nie była to tapeta. odnalazłam wczoraj to zdjęcie, okazało się, że zdjęcia były przymocowane... gwoździami
Cytat:
Napisane przez kasientos Pokaż wiadomość
ja mam ściane troszkę zapełnioną fotkami... ale mam ten plus że mam 'obłazeriowana' ścianę... robiłam na taśmę...wydaje mi się że jest to najlepszy pomysł... inne za bardzo Ci mogą zniszczyć ściany....

jeżeli uda mi sie załadować fotkę to sie trochę pochwale moja koncepcją
jak już nie będę miała wyjścia, to poszukam czegoś w stylu antyramy. taśma odpada
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując