Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-01, 21:14   #2016
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
no to mega fajosko!!!

Super! Brawo Zuzka!!
Kamień z serca!

no zobaczymy. To taki wirus, starszy mi kaszle już 1,5tyg ale co raz mniej,,
Dobranoc
Zamówilas wkładkę do wózka? Izzy już przyszedł?
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Zdrówka dzieciaczkom! Ja swoją tez zapisałam do żłobka ale od września przyjmują - porąbało ich ;/ moja córeczka śpi sobie ze smokiem pod polikiem i jest taka słodziutka, te rzęski, usteczka, rozrzucone rączki, łapka trzymająca ucho królika - zawsze wieczorem jak sie kładę mam chęć stać tak godzinami nad łóżeczkiem i chłonąć ten widok, ładować baterie na następny dzień. To takie szczęście mieć dziecko a jakoś nigdy wcześniej nie mogłam tego zrozumieć

Dzieci to sens życia

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki za moją rozmowę o pracę :-*
Ciesze się bardzo, że będę pracowała w "moim" gabinecie, a tak jakby w nowym, bo z inną szefowa ta babka jest w trakcie robienia kursu na makijaż permanentny i ja też będę szkolona w tym temacie prócz tego będziemy robić mezoterapie igłowa, zobaczymy co to będzie. Ona też ma dzieci i powiedziała ze rozumie ze dzieci mogą chorować, i rozumie tez ze jak najdłużej chce być z nim w domu i wykorzystać cały urlop zaległy. Także super

No a teraz troszkę się odniosę do dzisiejszych tematów na forum

MAJKA jak dla mnie też dziwne jest kupowanie przez chrzestna ubranka dla chrzesniaka, nie znam tego zwyczaju. U nas tylko szatka i świece kupują chrzestni. I jeśli chodzi o mnie nie dawalabym juz kasy na prezent, to Wasi znajomi, nie rodzina. Myślę że nie powinni się poczuć urazeni.

PAVLINECKA ale się ciesze razem z Tobą z końca rehabilitacji! Brawo Zuz!

VIOLKA biedna Adka, oby jej w nocy tempka nie meczyla juz. I ja tez bym nie budziła jej specjalnie żeby podać lek.

Widzę że oszalalyscie z tym Ali... boję się tam wchodzić ale może się skuszę...
Mi się już o tych chrzcinach nie chce myślec. Spytam czy ma jakiś jasny kombinezon to wtedy kurtka odpadnie. Ale i tak się nazbiera :/
Ci wystarczy pół etatu czy to tylko na początek?

Cashmere - to ten?
http://m.aliexpress.com/item-desc/32565103074.html

Który wziąć - nosorozec czy krokodyl?