Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-02, 07:32   #949
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja już miesiąc czekam na zwrot pieniędzy z przesyłki pobraniowej. Nie zrobili przelewu. Rachunek bankowy poprawny. Zazwyczaj "giną" przelewy na duże kwoty. Ciekawa jestem, gdzie te pieniądze podziewają się przez cały ten czas.
Masakra to jest straszne co się dzieje ba poczcie, nigdy nie rozumialam tych narzekań bo u mnie poczta idealna była, wolałam pocztą niż kurierem zamawiać, teraz wszystko rozumiem. Kiedyś jak listonosz 2 tyg był na zwolnieniu to ludzie nic nie dostawali bo zastępstwa nie zrobili.

Zastanawiam się czasem co Działa gorzej pocztą czy służba zdrowia i nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
W sobotę zrobiłam ostrą selekcję lakierów do paznokci i oddałam 3/4 zbiorów zostawiłam sobie tylko lakiery Anny (lubię ich buteleczki ) i mini z boxów aż mi ulżyło, jak się pozbyłam tego balastu

Tez lubie Anny

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
ja mam fajnie, bo na wakacje zbiera tż a co? taki podział obowiązków
U mnie też

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2016-03-02 o 07:33
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora