2005-08-03, 21:13
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: obgryzam paznokcie,czy tipsy mi pomogą?
Kiedys nie dość, ze jak obcinalam paznokcie to az do krwi to namiętnie i zagorzale je obgryzałam. Ach cóz to była za radośc odgryźć ten kawałek mnie. Całych 10 kawałków! To stało się moja obsesja, uzależnieniem. Powedziałam - STOP! Przestaję. Na początku nie było łatwo, stosowałam nawet te "gorzkie" lakiery. Nic nie pomogło. Aż stwierdziłam, że muszę mieć jakąś poważną motywację. Albo kocham Tomka[nie , nie jestesmy ze sobą, On nawet chyba nie wie, ze Go kcoham=p] i jestem w stanie nie obgryzac paznokci, albo On nic dla mnie nie znaczy. [ A zycie bym za Niego oddała] To podziałało! W buzię trafiały na począku ołówki, długopisy[ nie, nie grzyam ich, po prostu tam trafiały ^^]. Ale nie obgryzalam paznokci ! Minęło już b. dużo czasu [wiem, że napewno więcej niż rok], a ja nadal ich nie obgryzam, wręcz przeciwnie, bardzo o nie dbam, a w szkole pytaja mnie się ile dałam za tipsy. Choć nie nosze tipsów =p ale to jak mam dluzsze;]
A więc znajdzie sobie przede wszytskim jakis cel. I gryzcie wszytsklo inne tylko nie pazurki
|
|
|