2007-11-01, 10:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hugo Boss in motion (niebieska kula)
Cytat:
Napisane przez tulipanka
Ja rozumiem, że może fajnie jest zwracać innym uwagę, ale od tego forum ma moderatorów, w tym przypadku - Rachelę i mnie, żebyśmy to my decydowały kiedy i jak przypomnieć użytkownikowi w jaki powinien się zachowywać.
|
Tulip, przecież tu nie chodzi o to aby specjalnie komuś zwrócić uwagę i mieć z tego radochę, na forum jest bardzo dużo wątków dotyczących męskich zapachów, w związku z tym myślę, że Julittaa mogła zajrzeć do wyszukiwarki - może akurat zainteresowała by się innym zapachem, który ma szersze grono zwolenników i znalazłaby więcej potrzebnych opinii.
Ja też jestem modem, co prawda nie na perfumach, ale myślę, że też mam prawo wyrazić swoje zdanie i pomóc w utrzymaniu porządku, jak z resztą każdy użytkownik.
Cytat:
Napisane przez tulipanka
Jeżeli któraś z Was ma jakieś uwagi co do postów innego użytkownika, niech załatwia to z nim poprzez PW. To jest jedyna, słuszna droga, żeby kulturalnie i spokojnie załatwić to, co się załatwić chce i uniknąć nieprzyjemnych dyskusji, które łatwo potem zbaczają w stronę OT lub, co gorsza, awantury. Za OT i awantury tutaj dziękujemy.
|
Owszem PW, rzeczywiście zrobił się OT, ale dyskusja była kulturalna, na szczęście odbyło się bez awantur.
Może tutaj coś znajdziesz? 
Wyjaśnijcie mi proszę fenomen Allure Chanel
Czym pachnie wasz facet
Pomoc w wyborze perfum dla mężczyzny - wątek zbiorczy
Pachnący prezent dla mężczyzny
Najbardziej urzekające męskie zapachy
Zmysłowy, pełen ognia, zapach poszukiwany
Najbardziej sexowny zapach dla faceta
Azzaro Chrome VS Allure Homme Sport
Męskie perfumy - które wybrać ?
Miłej lektury
I can feel it tearing me apart..."