Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hugo Boss in motion (niebieska kula)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-01, 10:52   #6
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Hugo Boss in motion (niebieska kula)

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Ja rozumiem, że może fajnie jest zwracać innym uwagę, ale od tego forum ma moderatorów, w tym przypadku - Rachelę i mnie, żebyśmy to my decydowały kiedy i jak przypomnieć użytkownikowi w jaki powinien się zachowywać.
Tulip, przecież tu nie chodzi o to aby specjalnie komuś zwrócić uwagę i mieć z tego radochę, na forum jest bardzo dużo wątków dotyczących męskich zapachów, w związku z tym myślę, że Julittaa mogła zajrzeć do wyszukiwarki - może akurat zainteresowała by się innym zapachem, który ma szersze grono zwolenników i znalazłaby więcej potrzebnych opinii.

Ja też jestem modem, co prawda nie na perfumach, ale myślę, że też mam prawo wyrazić swoje zdanie i pomóc w utrzymaniu porządku, jak z resztą każdy użytkownik.

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Jeżeli któraś z Was ma jakieś uwagi co do postów innego użytkownika, niech załatwia to z nim poprzez PW. To jest jedyna, słuszna droga, żeby kulturalnie i spokojnie załatwić to, co się załatwić chce i uniknąć nieprzyjemnych dyskusji, które łatwo potem zbaczają w stronę OT lub, co gorsza, awantury. Za OT i awantury tutaj dziękujemy.
Owszem PW, rzeczywiście zrobił się OT, ale dyskusja była kulturalna, na szczęście odbyło się bez awantur.

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
Interesuje mnie jak najwiecej opinii lub inne propozycje świeżych lecz przyciagających uwage perfum I najlepiej zeby były trwałe.Z góry dziekuje

Może tutaj coś znajdziesz?

Wyjaśnijcie mi proszę fenomen Allure Chanel

Czym pachnie wasz facet

Pomoc w wyborze perfum dla mężczyzny - wątek zbiorczy

Pachnący prezent dla mężczyzny

Najbardziej urzekające męskie zapachy

Zmysłowy, pełen ognia, zapach poszukiwany

Najbardziej sexowny zapach dla faceta

Azzaro Chrome VS Allure Homme Sport

Męskie perfumy - które wybrać ?

Miłej lektury
I can feel it tearing me apart..."