2004-03-28, 01:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Re: Kolczyki
jeśli zamierzasz zrobić sobie kolczyk w pępku to zrób to wyłącznie w profesjonalnym studio!Powinnaś tam dostać znieczulenie (psik-psikiem albo innym specyfikiem ), potem łapie się fałdke takimi szczypcami i momentalnie przekluwa pepek specjalna(!)igla a potem zaklada kolczyk.Przeszlam przez to (chociaz balam sie nawet szczepionki )to trwa tylko chwile, potem trzeba odpowiednio dbac o przeklute miejsce zeby nie doszlo do infekcji. A teraz cos z moich doswiadczen przeklulam pepek rok temu, bylam zielona w tych sprawach, poszlam do salonu kosmetycznego gdzie robila to specjalnie wyszkolona kobieta. Zrobila wszystko jak trzeba tylko, ze wziela za mala faldke(!).Jak jej sie zapytalam czy to napewno jest dobrze to odparla, ze tak bo wszystko zalezy od ksztaltu pepka. Jak sie potem okazalo to byl pic. W styczniu sie dowiedzialam, ze bezpiecznie wyjac kolczyk bo ta faldka sie przerwie po jakims czasie. No i wyjelam a teraz czekam az mi zarosnie ten kanal zebym mogla isc przekluc pepek jeszcze raz (w profesjonalnym studio!)Wiem, ze teraz kazda kobitka ma kolczyka w pepku (zdazaja sie tez faceci )ale to tak ladnie (moim skromnym zdaniem) wyglada, ze skusze sie jeszcze raz.A na zakonczenie powiem, ze kolczyki w ciele to jest to co mi sie podoba ale przesadzac z tym tez nie warto
|
|
|