Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam przyjaciółki - Łódź i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-02, 17:40   #1
Sarcastic
Raczkowanie

Szukam przyjaciółki - Łódź i okolice

Hej! Szukałam wątku o Łodzi i znalazłam na którejś stronie, jednak już od jakiegoś czasu nie jest aktywny, więc postanowiłam, że założę nowy, od początku też zawsze łatwiej się przyłączyć niż już do jakiejś zawiązanej grupy użytkowniczek. Założyłam ten wątek z nadzieją, że trafię na jakąś bratnią duszę lub że może będzie więcej chętnych i ustalimy jakieś spotkanie, albo chociaż popiszemy tutaj w wątku

Ja mam 20 lat i od października studiuję w Łodzi. Moje miasto rodzinne jest oddalone o 300 km... przyjeżdżając nie znałam tu nikogo poza moim chłopakiem. Dzięki niemu poznałam trochę ludzi, jednak wciąż nie udało się spotkać dziewczyny, która zostałaby taką przyjaciółką od serca z którą można wszędzie wyjść i która wysłucha. Na kierunku mam koleżanki ale jakoś tak z żadną nie jestem blisko, nie umawiamy się nigdzie po zajęciach itp.
Uwielbiam czytać książki, zwłaszcza thrillery, oglądać seriale, grać w gry komputerowe, generalnie jestem typem domatorki ale raz na jakiś czas lubię również wyjść na imprezę. W rodzinnym mieście uwielbiałam chodzić na zumbę, ale tutaj jeszcze jakoś nie zapisałam się do żadnego klubu, razem z jakąś koleżanką też byłoby raźniej

Sarcastic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując