2016-03-02, 20:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Słyszałam w radio reklamę Yves Rocher - od 4 do 8 marca wszystkie pomadki za 19,90 
Zaszłam do sklepu zapytać o loterię - przy zakupach za 30 złotych dają zdrapkę, pod którą można znaleźć krem z serii podstawowych - sebo vegetal, hydra vegetal i nutritive vegetal. Nie dopytałam, czy wygrywa się konkretny, czy można sobie wybrać. Ponoć wciąż nie wiadomo, czy przy zakupach z wielokrotnością kwoty dostanie się kilka zdrapek, jeszcze tego nie ustalili. Numer zdrapki będzie można zarejestrować na stronie i wziąć udział w losowaniu głównych nagród.
Widziałam też kosmetyczkę - całkiem ładna, ale niezbyt duża. Pytałam też o ceny pędzli i cenią się okropnie. Pędzel do różu, nad którym się zastanawiałam, kosztuje 29,90, a niektóre nawet 34,90. Ktoś ma i może coś powiedzieć o nim czy lepiej za tę cenę kupić Hakuro? 
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------
Na urodziny dostałam ofertę mailem do sklepu stacjonarnego, za wizytę naszyjnik. Mam też ulotkę papierową i tym sposobem za samą wizytę zgarnę dwie rewelacyjne chińszczyzny Kod oferty 603390.
Za to esklep o mnie zapomniał, a myślałam, że odstąpię komuś kod
|
|
|