2005-08-04, 10:10
|
|
Żandarm na emeryturze
|
Dot.: Zakupy kosmetyczne których żalujecie :)
Cytat:
Napisane przez nineczka
dziewczyny dlaczego Wy zawsze odsylacie inne kobitki do wyszukiwarki.?
|
Przede wszystkim dlatego, że dbamy, aby nasze forum było funkcjonalne, aby łatwo i szybko można było znaleźć odpowiedź na nurtujące nas pytanie. Kiedy na forum jest trzy tysiące wątków o tej samej treści staje się ono nieczytelne. Po drugie dlatego, że kiedy widzimy piąty z kolei wątek z tym samym pytaniem może się okazać, że już nie chce nam się po raz enty na nie odpowiadać (po co jeśli nikt nie czyta tego, co już cztery razy napisałyśmy) - a wierz mi, niektóre z nas mają naprawdę wiele do przekazania na temat pielęgnacji, czy makijażu, ogromną wiedzę i doświadczenie i warto ich posłuchać . Po trzecie, bo prosi nas o to uprzejmie administrator portalu .
Cytat:
Napisane przez nineczka
Ja oczywiscie rozumiem, ze taki watek byl ale czy to oznacza, ze nie mozna go powtorzyc? Przeciez od tamtego czasu duzo sie moglo zmienic, prawda? Moglysmy kupic cos nowego? Zobaczyc, zauwazyc cos nowego.
|
Masz prawie rację . Prawie, bo zamiast zakładać kolejny wątek z tym samym pytaniem, aby sprawdzić, co się zmnieniło wystarczy odświeżyć ten, który już jest i wszystko będzie w jednym miejscu.
Cytat:
Napisane przez nineczka
No i trzeba brac pod uwage, ze przeciez jest tu duzo nowych dziewczyn.. i co, maja one przeczesywac cale archiwum,zeby przypadkiem nie powtorzyc watku?
|
Owszem, od tego przecież zwykle zaczyna się wizytę na nowym forum - nie widzę w tym nic dziwnego. A im mniej będzie powtarzających się wątków, tym łatwiej będzie im "przeczesywać archiwum".
Cytat:
Napisane przez nineczka
W koncu wszystko sie powtarza bo ile mozna wymyslac nowych rzeczy.. popatrzmy tylko na magazyny dla kobiet..ciagle to samo i ciagle je kupujemy.
|
No to raczej marne porównanie . Wizażankom naprawdę nie brakuje wyobraźni.
|
|
|