Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Cytat:
Napisane przez paulina aurora
Ja tylko tu pisze, jak nie tu to przestanę i koniec.
Dzisiaj jakiś dzień do dupy same kłótnie i wogoledupablada
dokładnie
jedynego najukochanszego
ja bardzo duzo musialam kiedyś opowiadać i odpowiadać szczegółowo na pytania, w szkole też mialam pewne zajęcia gdzie musialam "bronic swojej pracy" 
Staram sie zeby każdy zrozumiał moje motywy dlatego tyle gadam o jednej rzeczy nawet chociaż staram sie zeby filmy nie przekraczamy 15 minut bo to moze nudzić 
Denko niedługo wstawię filmiki z poszczególnymi zuzytymi produktami i to dopiero bedzie serial niemal ale w krótkich odcinkach
Dziekuje za.mile słowa i jeśli masz jakieś uwagi to pisz prosze bo sie dopiero uczę nagrywania
Nie psujmy tego co dobre
|
Ja z wiekiem stalam sie taka nudziara. w okresie studiow robilam najfajniejsze prezentacje. Bo wszystko prowadzilam na zywo. Bez czytania z kartki. Mialam wiele ciekawych pomyslow. Z czasem zaczelam specjalizowac sie w prezentacjach - pytania i odpowiedzi. Dzięki temu ludzie ode mnie zapamietywali tematy i ja tez do dzis je pamietam. Ale to bylo kilka lat temu.
Czekam na filmik w ktorym pokazesz jak duze masz zapasy i co juz zostalo zdenkowane. Szkoda, ze od posiadanych kosmetykow nie zaczelas. To mogloby nakreslic widzom powody Twoich postanowien. Wiele osob po prostu nie rozumie ze mozna posiadac ogrom kosmetykow. Ze mozna zapomniec iz cos sie ma.
|