2016-03-03, 21:48
|
|
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez taedio
Pall- a nie wolicie czegoś większego w tej cenie?  nowe mieszkania pewnie sporo kosztują+ cały remont a w sunie mieszkanie małe jak dla mnie  szczególnie, ze mówiłaś cos o dzieciach 
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Ja jestem wściekła  wydałam prawie 90 zł za soczewki, założyłam i co..? I dalej nic nie widze  nie wiem o co chodzi 
|
Zgadzam się z tym pierwszym Swoją droga ja bym nie kupiła już mieszkania deweloperskiego (dom owszem,budowałabym bo dom buduje się pod siebie ) bo wiem jakie są problemy z tym. Osiadanie ścian, grzyb, cieki wodne, rozwalanie rur...Co ja się namęczyłam 
A co z tymi soczewkami 
Ja muszę jutro podjechać,na wyjazd kupić. Odkąd mam nowe okularki,to częściej w nich chodze.
A co do mieszkań to pochwalę się,że dogadaliśmy się z moim tatą i obiecał nam,że jak będziemy wracać z Japonii to on miesiąc wcześniej dopilnuje nam remontu Także w wakacje jedziemy po castoramach i wybieramy panele i farby do malowania ścian A potem wejdziemy sobie na gotowe i będziemy pomalutku dokupywać meble. I gdzieś w ciągu roku,dwóch, trzech lat,jak się uda, będziemy myśleć o domku  Napaliłam się jak prosiak,bo miałam wrażenie, ze to tak daleko,że ten wyjazd, że się przesunie itp. a tu bliżej niż dalej 
Izka,gratuluję zaproszeń
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
|
|
|