Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Cytat:
Napisane przez ladypeterpan
Pamiętam jak w październiku dałam informację na wątku że potrzebuje Sephorowego Blacka i chyba była to pierwsza taka propozycja na wątku o nabicie punktów. Bo przespałam swoją zniżkę Golda a robiłam spore Chanelowe zakupy. Skorzystałam z oferty xxxescapismxxx - ja dostałam od niej zniżkę Black a ona dostała punkty za moje zakupy. Interes był dla dwóch stron korzystny bo z tego co kojarzę ja miałam rabatu 400zł a xxxescapismxxx 2tys punktów. W takim przypadku gitara gra.
Potem dostałam kilka PM odnośnie nabicia punktów. Że jak co dziewczyny są w kolejce...
Natomiast patrząc jak w grudniu, dziewczyny walczyły jak lwice o punkty żeby dobić do golda, skrupulatnie liczyły punkcik do punkcika i nie padały prośby o pomoc w dobiciu - przynajmniej tak nachalne...
Jak proponowałam ankiety Chanel, miałam jedną wiadomość z prośbą że ktoś mi zapłaci za ankietę a jednej dziewczynie mam nie wysłać i jak co zwalić to na Pocztę Polską... 
|
niektórzy naprawdę nie mają wstydu i taktu
|