Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-02, 15:46   #919
agaaaaab
Przyczajenie

Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Witam, przeczytałam kilkanaście stron na temat przetłuszczających się włosów i nie widzę żadnego rozwiązania I chcę napisać coś na pocieszenie dla osób, które myją włosy co 2 dni itp. Myję włosy codziennie od ok. 10 lat (mam 25). I mycie codzienne mi nie przeszkadza, ALE nie moge używać żadnych odżywek ani żadnych szamponów oprócz 2 - Selsun Blue i szampon firmy Joanna do przetłuszczajacych oczywiście z siarką i bursztynem. Próbowałam już wszystkich szamponów (Fructis, Head&Shoulders, Sunsilk, Radical, Pregaine i wiele wiele inych). Po prostu po kilku myciach mam okropny lupież a skóra głowy swędzi mnie nie do wytrzymania. Dodam, że byłam u dermatologa i hormony są w porządku (korzystałam też z szamponów na receptę, jeden za 50 zł - zużyłam tylko połowę więcej nie mogłam). Rzadko używam suszarki, czy lakierów lub żelu. A mimo to świeżość utrzymują przez kilka godzin. Już nawet nie szukam sposobów na posiadanie zdrowo wyglądających włosów. Więc po prostu czasem nie warto za bardzo narzekać
agaaaaab jest offline Zgłoś do moderatora