Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-04, 08:42   #2893
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5678069 1]Ja chcę bukiet tulipanów [/QUOTE] To już chyba Ci małżon zabezpieczy, nie ?

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
przystojny niekoniecznie. nie zwróciłabyś na niego uwagi na ulicy. ale był hipnotyzujący, jak ten utwór i złamał mi serce
Ja tam chyba nie lubię przystojnych więc jestem niereprezentatywna. Mój stary wygląda jak przystojniejszy brat Kliczko i ja tam się nim jaram

Jak złamał serce, to nieładnie z jego strony. Kij mu w oko

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
A czego teraz słuchasz?
Mało słucham, naprawdę. Może parę kawałków przy porannym makijażu jak mam taką możliwość.
Np. to mnie czaruje od dłuższego czasu
Uwaga, są damskie dupeczki

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
W pracy to w pracy, ma się koleżanki, ale to tylko koleżanki
Ja jestem zwolennikiem teorii, że w pracy nie ma przyjaciół. Trzeba na to uważać. Koleżanki to owszem, ale wszystkiego im opowiadać na pewno się nie powinno.
Tzn. każdy oczywiście robi co uważa, ale opowiadanie o swoim życiu prywatnym w pracy to proszenie się o katastrofę.

Możesz spróbować zrewitalizować znajomości ze szkoły (wtedy worek się otworzy - będą znajomi znajomych itd.). albo poszukać nowych. Na jakichś zajęciach sportowych itp.

Cytat:
Nie no, ja mam burżuja Healthy Mix i go uwielbiam. Mam nr 51 i czy ten 01 Air Matt nie jest za ciemny w stosunku do niego?
Nie mam zielonego pojęcia. Używam już wyłącznie Double Wear, reszta dla mnie nie istnieje