Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-04, 09:21   #151
Anyzkowa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.

Aussi poczytałam na różnych forach o stacjach parowych i same zachwyty. Czekam na Twoją opinię.
Cenę strawię, ale wielkość tego urządzenia mnie przeraża. Gdzie to trzymać? U mnie z miejscem problem.

więc tak...
pms odchodzi, dość dużymi krokami. Dziś jest już zdecydowanie lepiej. Wczoraj wieczorem, aby osłodzić sobie kiepskie życie, kupiłam sobie dużą pakę chipsów. Moja słabość. Pożarłam. Pokutowałam całą noc. Zatrucie jak marzenie
Dziś jest zdecydowanie lepiej.

Konspiracja moja torba również bardziej wielkością i zawartością przypomina podróżną. Mam w niej nawet kilka par skarpetek od jakiegoś czasu, bo wiecznie na trening zapominam

Delikatnie wyszła mi moja plama na czole Kilka razy w delikatnym słońcu pobiegałam po lesie i przebarwienie jest dla mnie widoczne. Od kilku dni nakładam na czoło bardziej kryjący podkład- estee lauder double wear. Muszę porządnie się złuszczyć.

Za granatami nie przepadam. Uwielbiam mango. Mango i miód to mój duet.

Jutro w klubach wieczory dla kobiet. Wybieram się. Robimy sobie babskie spotkanie przy drinkach i muzyce. Lubię.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora