2016-03-04, 10:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Cytat:
Napisane przez gosia261282
...
Może Miszka trafi na egzemplarz łatwy w obsłudze 
|
Tak, takie dzieci się zdarzają - ostatnio nawet poznałam jednego takiego Aniołka i jego mamę - z przerażeniem opowiadała mi, że synek - tak nagle ni z tego ni z owego odmówił pójścia na spacer, rzucił się na podłoge w przedpokoju i wrzeszczał przez pół godziny... to chyba ten słynny bunt dwulatka??? Co ja teraz zrobię???
O mało nie padłam ze śmiechu, bo rzeczony Aniołek ma prawie trzy lata a u nas bunt zaczął się już od pierwszego słowa, chyba w wieku ośmiu miesięcy - i chyba nigdy nie skończył...   
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Caffe, ja właśnie odzwyczajam... chcę się wysypiać w końcu. Ale swoje trzeba przecierpieć 
...
|
Gosia - nam się już raz udało - ale sielanka przespanych nocy trwała tylko kilka miesięcy. Potem wszystko wróciło do "normy" 
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------
Cytat:
Napisane przez fuertavertura
Caffe, ochnika cenię, dobre jakościowo skóry, proste nieprzekombinowane formy i rozsądne ceny, adekwatne do jakości, do tej torby kupiłam jeszcze portfel, bo w takim zestawieniu, było -50zł na portfelu
|
No właśnie cierpie męki, bo mam ogromna ochotę na którąś z tych pięknych torebek Ochnika...
Jedank nie potrafię kupować torebek przez internet - muszę dotknąć, przymierzyć... strasznie jestem wymagająca jeśli chodzi o torebki.
No i nie może być za ciężka, a te skórzane zazwyczaj ważą nieco... ratunku 
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------
Cytat:
Napisane przez fuertavertura
|
Bardzo, bardzo fajne serum!
Czy można je dostać gdzieś w Polsce?
|
|
|