Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-03, 15:05   #327
śnieżka_
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na pocieszenie mogę Wam powiedzieć, że ja kiedyś umiałam zjeść np całą tabliczkę czekolady albo stos ciastek, dopiero od kiedy poszłam na studia smaki mi się stopniowo zaczęły zmieniać i teraz to już sporadycznie sięgam po coś słodkiego i to w małych ilościach więc jest szansa ze ochota na słodycze też Wam przejdzie
w takim razie nie moge się doczekać studiów

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

śnieżko - też czekam na kozaczkowe fotki btw. jakie masz świetne przedmioty, co to za profil klasy? Masz jeszcze jakies takie fajne?

profil pedagogiczny a przedmiot tylko jeden taki
w ogóle zła jestem idę sobie do piekarni, patrzę: "chleb z mąki orkiszowej", to myślę: "oo jaki czadd, biorę". Kupuje, piekarnia niestety nie byla samoobslugowa, a kolejki za mna takie,ze nie odważyłam się na miejscu sprawdzać skladu... Patrzę później, a tam: "mąka pszenna, mąka orkiszowa typu 630-7%, mąka orkiszowa z pełnego przemiału-2%"... No, śmiechu warte oszuści!

Miłego dnia kochane
chlebuś orkiszowy jest pycha (chociaz nigdy nie sprawdzałam jego składu, pewnie też taki oszukany )
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Wróciłam,jestem zadowolona
efekty->
zamazałam twarz,bo głupie miny
śliczniee

a dzisiaj szaro ponuro więc musiałam zaświecić światło, takie ot po prostu moje kozaki (i podwiniete dresy )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 0545.jpg (43,1 KB, 18 załadowań)
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora