2007-11-03, 15:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
na pocieszenie mogę Wam powiedzieć, że ja kiedyś umiałam zjeść np całą tabliczkę czekolady albo stos ciastek, dopiero od kiedy poszłam na studia smaki mi się stopniowo zaczęły zmieniać i teraz to już sporadycznie sięgam po coś słodkiego i to w małych ilościach  więc jest szansa ze ochota na słodycze też Wam przejdzie 
|
w takim razie nie moge się doczekać studiów 
Cytat:
Napisane przez madame_apple
śnieżko - też czekam na kozaczkowe fotki  btw. jakie masz świetne przedmioty, co to za profil klasy? Masz jeszcze jakies takie fajne?
profil pedagogiczny a przedmiot tylko jeden taki  w ogóle zła jestem  idę sobie do piekarni, patrzę: "chleb z mąki orkiszowej", to myślę: "oo jaki czadd, biorę". Kupuje, piekarnia niestety nie byla samoobslugowa, a kolejki za mna takie,ze nie odważyłam się na miejscu sprawdzać skladu... Patrzę później, a tam: "mąka pszenna, mąka orkiszowa typu 630-7%, mąka orkiszowa z pełnego przemiału-2%"... No, śmiechu warte  oszuści!
Miłego dnia kochane 
|
chlebuś orkiszowy jest pycha (chociaz nigdy nie sprawdzałam jego składu, pewnie też taki oszukany )
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123
Wróciłam,jestem zadowolona
efekty->
zamazałam twarz,bo głupie miny 
|
śliczniee 
a dzisiaj szaro ponuro więc musiałam zaświecić światło, takie ot po prostu moje kozaki (i podwiniete dresy )
|
|
|