2016-03-05, 15:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
Napisane przez aza3994
Dzisiaj:
1: bulka zytnia z serem mozarella i serem żółtym i salata
2: szklanka świeżo wyciskanego soku pomaranczowego
3: krewetki
4: dwie pampuchy z jogurtem naturalnym i truskawkami
5: serek wiejski z kiełkami
Chyba będzie w miare
Ania89 mam tak jak Ty, cwiczenia mnie tylko wzmacniaja, poprawiaja wyglad sylwetki ale w odchudzaniu nic nie pomagaja... Fajne masz to jedzonko  ale takiego omleta to jesz na zimno? Ja nie lubie za bardzo takich rzeczy z dnia poprzedniego, a rano nie mam czasu na pichcenie...
|
jedzenie generalnie ładnie choć tak jak już nie raz tu pisałam, sam sok, czy owoc to wg mnie za mało więc ja bym coś dodała do tego 2.posiłku
a do krewetek też coś dodaj-jakieś węgle, warzywka, bo same krewetki to trochę tak biednie
kocham pampuchy i na dwóch by się pewnie u mnie nie skończyło
jem na zimno i szczerze akurat ten omlet mi dużo bardziej smakuje na zimno na ciepło to tak bez szału i generalnie nawet jak czasem robię go rano to i tak zawsze najpierw czekam aż ostygnie i dopiero jem
robię wieczorem,odstawiam-tylko koniecznie trzeba czymś go przykryć, żeby nie obsychał, i nie wkładam do lodówki bo wtedy jest dla mnie za zimny, tylko po prostu na bufecie zostawiam i rano od razu można jeść
Cytat:
Napisane przez agafisia
dziś byłam na zakupach, posprzątałam mieszkanie i uprałam kanapę  w końcu  miałam zrobić to latem ale dziś mam przypływ energii  za to siedzę teraz na podłodze  mam nadzieje że do wieczora wyschnie 
|
pracowicie u Ciebie dzisiaj
ja poleciałam na siłkę
choć nie do końca był to dobry pomysł, bo to mój czwarty dzień z rzędu z ćwiczeniami, no i mięśnie już są zmęczone i czułam to także na spokojnie było, ale 45min ćwiczeń zaliczone
|
|
|