Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-05, 18:20   #216
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
a dziewczyny, miałam jeszcze pisać co do prezentów w niektórych regionach dla mamy... u mojego męża w regionie jest tak, że jak matka dostała coś złotego, to jeśli jest to syn, to prezent jest przechodni. Jak się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży to moja teściowa oddała mi złote kolczyki, które dostała "za urodzenie mojego męża". Pamiętam, że się wtedy wzruszyłam... Jeśli z kolei urodzi się córka i później zajdzie w ciążę, to ona dostaje to co matka dostała od jej ojca za jej urodzenie...
Ale fajny zwyczaj
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
mnie w biedrze też nikt nie przepuścił
ba nawet w rossmanie ani wczoraj ani dziś babka mnie do kasy nie poprosiła a płaszcz rozpiety
a ze jestem z tych co nie lubią się wpychać to grzecznie czekałam

Kalpana dzięki za polecenie maseczki odmładzającej , jest cudowna pasuje mi chyba nawet bardziej niż Tołpa i tańsza jest
Mnie też jeszcze ani razu nie wywołali w ross. Ostatnio było 5 osób przede mną i też nic Miałam im powiedzieć, żeby zlikwidowali tą reklamę "mamy pierwszeństwo", bo u nich to nie ma pokrycia z rzeczywistością, ale dałąm sobie spokój.
O, super że Ci spasowała. Ma boski zapach
Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
cos ostatnio Was niedokładnie czytam albo nie wiem dlaczego jakaś maseczka cud odmładzająca mnie omineła nazwe proszę
Dlatego ominęłaś, bo pisałam o tym na fb

Witam się w 36 tygodniu, czyli 9 miesiącu
Widzę że noce kiepskie i jakieś choróbska Was łapią Zdrówka

Ja mam jakieś dziwne usta i karnację, bo mi większość pomadek nie pasuje Mam 3 i jak chcę sobie nową kupić to mnie cholera bierze, bo w każdej nowej wyglądam tragicznie :/ Podobają mi się mocne czerwienie i róże, ale wyglądam w nich jak pani spod latarni

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora