2004-04-01, 13:07
|
|
|
Raczkowanie
|
Re: Art Deco, Camouflage (korektor):
A gdzie na czerwone zielonym?!!!! Broń Boże jak sie czerwoni zielobym zneutralizuje, to wychodzi szary. Ja bym proponowała żółty. Art Deco ma taką jasną żółć (właśnie omawiany korektor). ńa czerwone przebarwienia jest niazastąpiony.
Jeśli chodzi o zieleń, to bym się zgodziła pod warunkiem, że baaardzo zależy ci na zimniejszej tonacji.
No ja juz nie wiem co się z ludżmi porobiło wszyscy chca zielonego uzywać. Jeśli mam byc szczera to powiem, że zielonego owszem, uzywa się, ale do robienia trupiej charakteryzacji w filmach. ale to już efekty specjalne dobre na halloween.
Tylko się na mnie nie denerwujcie, jeśli chcecie, to możecie używać zielonego, choć tak na prawdę, uważam, że jest on w sprzedaży tylko dlatego, że jeśli ktos nie wie jak to działa, to pojdzie i kupi to co mu logika podpowiada, czyli zieleń i dlatego ona sie tak sprzedaje. tyle, Ze na białej kartce faktycznie zieleń lepiej neutralizuje czerwień, ale na ludzkiej skórze to wygląda zupełnie inaczej.
z reszta ja to też przechodziłam. Kiedys uzywałam zielonego korektora, ale jak spróbowałam żółtego to efekty były o wiele lepsze.
Tak czy inaczej wybór należy do ciebie 
pozdrawiam
Ania
|
|
|