2007-11-03, 21:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
Cytat:
Napisane przez bielaczka
W moim ostatnim poscie zapomnialam dodac, ze Piotrek mi bardzo zaimponowal, kiedy fanki chcialy sobie z nim porobic fotki w Zlotych Tarasach, a on na to, ze jest zwyklym tancerzem i nie chce. To jest piekne.. bez kitu!! Inni [czyt. Maria] od razu strzelaja gwiazdroskie miny i udaja wielkie celebrites, a on podchodzi do tego wszystkiego z dystansem  i ma chlopak racje!! Z takim podejsciem daleko zajdzie w zyciu!! Oby mu sie wiodlo ;-) zasluguje na to.. a poza tym podoba mi sie, ze nie jest nachalny w stosunku do widzow, kiedy po solowce wysyla sie sms'y to wszyscy blagaja, prosza aby na nich glosowac i rekoma pokazuja swoja cyferke zeby wyslac na nich esa, a Piotrek nie chce nic robic na sile, nie chce byc w You Can Dance na farcie, ze szczesciem przeszedl dalej, tylko chce miec swiadomosc, ze jego taniec podoba sie publice i tylko pod takim warunkiem chce przejsc do kolejnego odcinku.. Takie zachowanie sie chwali 
|
Byłaś przy tym czy to było pokazane gdzieś na video?
Idę poszukam. Może będzie jakieś video ze Złotych T.
Qrcze wiesz, fajnie jest coś takiego czytać. Tym bardziej, że Piotrek wydaje mi się właśnie takim chłopakiem. Kocha to co robi ale nie stara się na siłę być gwiazdą. Na pewno chce zaistnieć i pokazać, co umie, uczyć się jeszcze więcej a później 'dać' innym coś od siebie. Ale powoli. I myślę, że nie na siłę.
Odnoszę takie wrażenie, że strasznie świetny z niego byłby qmpel
Moimi faworytami są Diana, Roofi i Piotrek
A co do Diany i Roofiego to może faktycznie jest coś na rzeczy, bo Kinia cały czas mówiła takimi zagadkami, coś nawiązywała do 'czegoś' pomiędzy Dianą a Roofim.. Także.. może? Kto wie?
Pasowaliby do siebie
Czytałam natomiast na forum TVNu, ktoś napisał, że Roofi to 'pies na baby' i że już przecież dziewczynę ma..
|