Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 14:15   #4310
Antymionka
Moderator

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII

Cytat:
Napisane przez annaszel Pokaż wiadomość
Witam po bardzo długiej nieobecności!
Niestety w lutym zrobiłam 50 nadgodzin, czyli mój luty w pracy miał dodatkowy tydzień, dzień i jeszcze dwie godziny. Nie było czasu na wizaż, kompletnie wypadłam z obiegu. Ale za to przebieram paluszkami i oczekuję fajnej wypłaty

A teraz do rzeczy. Wstawiam denko lutowe, nie jest bardzo duże ale ja jestem z siebie dumna. Niestety pod koniec tygodnia uzupełniłam zapasy. W Organique nabyłam szampon, maskę i żel pod prysznic o zapachu winogron i jeszcze żel magnolia.
Wczoraj byłam w S i kupiłam od TŻ na DK Chance EDP, a o siebie dla siebie krem EL Revitalizing Supreme w fajnym zestawie z 15 ml ANR, 7 ml serum New Dimension i 50 ml Perfectly Clean i do tego kosmetyczka (zestaw miał cenę o 10 zł niższą niż sam krem ). Za zakupy za ponad 600 po VIP-ach dostałam 3 próbki zapachowe, 2 pielęgnacyjne, cienie Sephory na urodziny i żel do demakijażu z Sephory (mini). Bywało lepiej.
Pozdrawiam Was i niestety w marcu nie będzie mnie więcej.
Aha zamierzam w marcu nabyć wyciskarkę Hurom, jak kupię to się pochwalę bo za chwilę zbankrutuje kupując wyciskane soczki.
Każde denko jest dobre super zakupy!
Ja jutro idę do D, ale chyba zwlokę się wcześniej z łóżka i pojadę na samo otwarcie. Tam są zawsze tłumy, a wolę kupić w spokoju.
Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Ja chciałam taką ze spiralką na końcu, jeden kolor mi się spodobał

Hah, u mnie też końcówki się porozdwajały Więcej jej chyba nie użyję
Ja też nie. Wolę posmarować paznokcie i skórki jakimś olejkiem, ta odżywka chyba poleci do kosza.
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora