Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-06, 22:51   #2011
Ms_E
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość

[/COLOR]tytuł przyciągnął moją uwagę, nie powiem

Ale sam filmik to chyba zapychacz....nie wierzę że w erze Instagramowych makijażu i 3 kg makijazu na twarzy, ta "wskazówka" jest potrzebna. Zazwyczaj dziewczyny szpachlują te biedne oczy w promieniu 3 km, a nie "delikatnie muskają" dolną powiekę korektorem iż wręcz coś może być nie zakryte .
Też miałam wrażenie, że to pierwszy filmik u RLM (innych nie kojarzę), który wygląda na zrobiony na odwal się
Ale jeszcze jedna rzecz od razu zwróciła moją uwagę. Pod filmikiem Katosu z poprawkami, w komentarzach bardzo dużo było pytań o to, co zrobić z tym kiedy oczy łzawią i w zewnętrznym kąciku robi się czerwona plama. Sporo takich komentarzy było, a żadnego rozwiązania ani odpowiedzi Katosu (przynajmniej wtedy, kiedy oglądałam ten filmik). Nie wiem dlaczego, ale tak mi się to od razu skojarzyło, że może Ewa to widziała i stąd filmik
Edit: no dobra może nie tak dużo tych komentarzy, więc pewnie teoria spiskowa, no ale skojarzyło mi się od razu

Edytowane przez Ms_E
Czas edycji: 2016-03-06 o 22:59
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora