2016-03-06, 22:54
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Napisane przez nerwussss
Nie przesadzaj, że apogeum. Karo zawsze miała większe ramiona a patrząc na ogół zwiększonych kilogramów ramiona też rosną jej proporcjonalnie do reszty. Zawsze mogą być jeszcze większe. Poza tym na filmie ona ma ramiona przyciśnięte do klatki prawie ciągle więc to skutecznie jej je rozpłaszcza. Nie chce wdawać się w zbędną dyskusję i być jej obrończynią ale wiele kobiet tak ma że okres jesień zima jest mniej przychylny w utrzymaniu fit sylwetki  poza tym oni lubią jadać na mieście, mają dość napięte grafiki więc możliwe, że wypady na siłke nie są ich priorytetem. Poza tym znam ten ból życia w małym mieszkanku, patrząc na ich "zagracenie" widze to co u mnie, czyli ćwiczenie między zlewozmywakiem a lodówką na kaflach bo inaczej się poobijam o inne meble :P Założe się że z nadejściem wiosny poczują zew zdrowszego trybu życia. Poza tym czy tylko ja z 5 minutowych vlogów wyciągam daleko idący wniosek, że odżywiają się nieregularnie?
Zgadzam się z tym, że ten krój bluzki jej nie pasuje względem tych ramion. Identyczna bluzeczka z rękawem 3/4 byłaby odpowiednia. Spódnica całkiem ładnie leży. Bardziej niż u Karo zadziwia mnie niedopasowanie strojów Oleśki.
a to nie po akcji puszczenia filmików z ślubu Łobuzów zanim oni to zrobili ??
na fejsie była stronka i sa jakies ceny : https://lecharmee.wordpress.com/
|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. To są ceny płaszczy na obrazkach innych marek lol.
|
|
|