Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Marzec: perfumy, Kringle, hybrydy, rzeczy dla psa, RT, Sigma
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-07, 01:07   #16
SchrodingerKot
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Marzec: perfumy, Kringle, hybrydy, rzeczy dla psa, RT, Sigma

Chętnie oddam cień Bobbi, ale chciałabym jednak coś dobrać. Planujesz może dokładki? Może jeszcze jakiś lakier? Może miałabyś szablony do przedłużania do harda, albo coś innego?

Lakier CZ jest pojemności 7 czy 15? Z jakim stopniem zużycia są hybrydy i czy nie zgęstniały?

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Ta wersja kosztuje 140zl, oczywiście nowa, a mój jest testowany (więc ma mniejszą wartość). Oczywście jeśli nie jesteś zainteresowana wymianą to nic na siłę, ale z ciekawości, ile kosztowały hybrydy?

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Ale ja chciałam Seilac hard i kolor i CZ, o SH nie pytałam

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Zatem najpewniej słabo się określiłam . Dlatego podkreślę, jeśli w przyszłości wyszukasz coś u mnie za tą trójkę (semilac hard i kolor oraz kolor CZ), lub same kolory (semilac i CZ) to ja będę chętna na wymianę
SchrodingerKot jest offline Zgłoś do moderatora