Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent na 18-ste urodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-04, 11:35   #1
anakonda202
Raczkowanie

Thumbs up

Prezent na 18-ste urodziny

Witam kochane Wizażanki
Zacznę od początku...
Odchudzam się od 13 roku życia, czasem udawało się - odnosiłam sukces, wymarzoną wagę, ale nie mijały 2 tygodnie, jak nadrabiałam to, co osiągnęłam (czasem z nadwyżką). Popadałam w coś takiego, zbliżonego do anoreksji, aczkolwiek szybko z tego wychodziłam i objadałam się. Potrafiłam np. przez kilka dni nie jeść, a potem gdy już przełamałam barierę to się objadałam. Albo żywiłam się samymi owocami, do tego stosowałam duży wysiłek fizyczny.
Teraz mam 17 lat, 11.06. będę miała 18. Postanowiłam sobie, że najpiękniejszym, najwartościowszym prezentem, jaki będę mogła dostać, a raczej ofiarować go sobie sama - będzie wymarzona sylwetka, waga. Mam na to 8 miesięcy, aby zrzucić 11 kg (być może więcej) i w taki sposób, aby potem nie przytyć.
Zaczynam mniej więcej od jutra, mniej więcej - bo w sobotę mam półmetek i do tego dnia muszę troszkę się wyszczuplić, więc zacznę bardzo rygorystycznie.
Przez te 6 dni będę jeść: na śniadanie - owoce, na obiad - warzywa ewentualnie z serkiem feta, na kolację - jajka
Po tych 6 dniach zajmę się porządną dietą, myślałam o SB, co prawda jej pierwsze 2 tygodnie także są rygorystyczne, ale przejście do kolejnego etapu sprawia, że to ma jakiś sens. Myślę, że będzie ona najodpowiedniejsza, zważając na 2 etap tej diety
Może któraś z Was też będzie obchodziła w przyszłym roku 18-stke i chciałaby się przyłączyć?
Będę cały czas komenotwać moje postępy
anakonda202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując