2016-03-07, 11:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Evelka, ale fajne prezenty. Pokażesz?
Kasia, tak Eryk jest starszy.
Nie mam siły. Ostatnio dni też mamy bardzo ciężkie. Kacper zaczął gryźć Eryka. A Eryk też przypomniał sobie o gryzieniu. Cały dzień się leją, robią sobie na złość, cały czas któryś ryczy lub wrzeszczy. Nie wyrabiam. Drę się na nich ciągle. Jest mi strasznie źle. Czasem myślę, że nie powinnam mieć dzieci. No nie nadaję się.
|
Ależ oczywiście, że się nadajesz na matkę świadczy o tym chociażby to, że tylko czasami myślisz ze nie powinnaś mieć dzieci. Gdybyś tak myślała cały czas to byłoby gorzej.
Jesteś wspaniałą matką, najwspanialszą na jakie mogły trafić Twoje dzieci 
Niedawno poznałam dziewczynę w moim wieku która jest w piątej ciąży a jej najstarsze dziecko nie ma jeszcze 7 lat - to jest jakiś kosmos. Ona co tydzień mówi ze to był dla niej bardzo ciężki tydzień co w pierwszej chwili sprawia że myślę "co za narzekająca osoba" ale w sumie przy czwórce dzieci i juz dużym brzuszku to nic dziwnego że z tygodnia na tydzień jest ciężej jeszcze w takim chorobowym okresie.
|