Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-07, 12:43   #4803
cosmetix
Makeup challenge winner

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Ją -geniusz- kiedyś wypralam stowke. Bylam w banku ochoty srodowisk a, bo był najbliżej. Kasjerka powiedziała, że to trzeba wymienić w PKO. Poszlak całe dwa budynki dalej i bez problemów dostała nową. Pani tylko zapytała z ciekawości co się z tym banknotem stało. To powiedziała, że najpierw wyprał sie w 30 stopniach, a potem jeszcze na długim cyklu w 60, bo nie zauwwazylam go za pierwszym razem.
To ta kasjerka z BOŚ wprowadziła Cię w błąd. Zużyte lub uszkodzone banknoty i monety Narodowego Banku Polskiego można wymienić na nowe w kasie dowolnego banku działającego w Polsce. Info ze strony NBP.

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
nie ale mi wirusy androidowe nie straszne bo nie korzystam z bankowosci mobilnej na tel (jakos temu nie dowierzam ze to bezpieczne do końca jest), nie mam żadnych aplikacji poza biletami komunikacji miejskiej więc chyba mnie nie ma jak zaatakować
A ja myślałam, że tylko mnie tak atakują. Ostatnio skanuję Avastem prawie codziennie, ale łączę się z WIFI w autokarze i innych miejscach publicznych.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2016-03-07 o 12:49
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora