2016-03-07, 13:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXIII
Cytat:
Napisane przez Rotkohl
Załączam fotki mac 
Cień ciemniejszy piękny, absolutnie nie jest szarawy jak się obawiałam. To taki stonowany minimalnie ciepły brąz z nutka fioletu  jasny róż jest raczej taki dodający blasku bardzo subtelny, nie wali ten róż po oczach  pomadka nie jest jasna ekstremalnie, dość intensywna raczej ciepła. Pędzelek krociutki ale przyjemny.
Oo sprawdzę zaraz 
|
Box cudny dzisiaj rano dostałam taki sam I juz zrobiłam full make-up z jego użyciem.
Róż taki dziewczęcy, odmładzający, bardzo świeży cienie mnie miło zaskoczyły, bo ani za różowe, ani za szare; szminka ładna,ale troche "kredowo" na ustach wygląda; pędzelek milutki, a kredka też niczego sobie 
Bardzo dawno nie zaglądałam do Was, tęskniło mi sie za podczytywaniem o zakupach i super okazjach, pewnie wiele mnie ominęło... dobrze, że chociaż MACa śledzę na bieżąco 
Do Golda wciąż mam daleko i jakoś tak mnie znudziły zakupy w S. ostatnio dzisiaj odebrałam wreszcie brokuła z kartami... i mam o nim takie samo zdanie, jak o brokułach-warzywach - blee
Dzień dobry
|
|
|