2016-03-07, 19:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Dostałam dziś list ze szpitala z wyznaczonymi datami USG. Najbliższe połówkowe 22 marca, później początek maja, czerwca i lipca.
Doczytałam na tutejszym forum, że jak im się nie podoba przyrost wagi dziecka, to nawet każą w 3 trymestrze przychodzić co tydzień i mogą rozwiązać ciążę w 37tc.
Oby ten brzdąc rósł jak należy. A w szpitalu chyba zamieszkam Doliczając to tego wizyty u położnej i raz w tygodniu klinikę diabetologiczną Podobno jeszcze dietetyka mają mi przenieść też do tego szpitala. Bo do niego chodziłam gdzie indziej.
Wolałabym mieć te dwa należne USG i się nie martwić, że coś może być nie tak
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Orange_tree1
Hmm myślicie że to łóżeczko z chicco jest warte swojej ceny??
I będzie lepsze niż takie tradycyjne?
Kurcze podoba mi się i lekko na niego zachorowałam 
|
Dla mnie przystawka to jedyne rozwiązanie póki co Na inne nie mam miejsca. To z chicco jest dosyć duże, nie za wąskie i wystarczająco długie by sobie ten dzieciaczek tam spał do 7-8 miesiąca. Oglądałam inne i były albo wąskie bardzo, albo niestabilne jakieś.
I wizualnie też jest fajne, więc raczej przy nim już zostaniemy. Cenowo tutaj nie jest wygórowane jakoś bardzo. W porównaniu do innych. Nowe ok 145 f - można też używane kupić na ebay - ale tam materac jest jakby już "wbudowany" więc nie wiem, czy chcę taki po kimś. Zwłaszcza, że tubylcy często mają problem z higieną osobistą.
|
|
|