Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Day Look - Wielki Final !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-04, 17:48   #1
Daisy23
Zadomowienie

Talking

Day Look - Wielki Final !

Dziewczyny po pierwsze chcialam wam bardzo podziekowac za pomoc- dla mnie nieoceniona !Bardzo mi to pomoglo i pod wplywem waszych opinii troche zmodyfikowalam swoje pomysly .Postawilam na satynowe i perlowe cienie .Makijaz jest rozowo-brzoskwiniowy ,czego na zdjeciach nie widac .Mial byc bardzo romantyczny ,jak wiosna w rozkwicie - taka wlasnie jest moja inspiracja .

Wykonanie :

Cala powieka satynowy brzoskiwniowy cien Revlona , miejsce pod brwiamy i wewnetrzny kacik perlowy zloty cien Inglota ,cala ruchoma powieka to perlowy cien Inglota o kolorze brzoskwiniowym .W zalamaniu i przy rzesach roz Collection 2000-odcien sugarplum. Uzylam tez bazy Lummene, brazowej kredki do oczu,czarnego tuszu Maybelline XXL, pomadki brzoskwiniowej Kryolan i bezbarwny blyszczyk .Jako roz satynowy cien o kolorze brzoskwini Revlona .

Ps. Niestety urok makijazu jak zawsze jest zaburzony przez brak umiejetnosci fotografa.Juz sie robilo ciemno i musialam kombinowac. Kolory sa bardziej intensywne i troszke bardziej lsnia...

Jeszcze raz dziekuje - ta wersja jest juz nieodwolalna , bo mi sie czas skonczyl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Day look-inspiration.jpg (89,6 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Day look copy.jpg (60,0 KB, 401 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Day look- Final ! copy.jpg (58,7 KB, 435 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Day look-Final copy.jpg (54,6 KB, 255 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Day look-Final 3.jp copy.jpg (53,2 KB, 256 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Day look .eyes..jpg (49,7 KB, 409 załadowań)
Daisy23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując