2007-11-04, 17:48
|
|
Zadomowienie
|
Day Look - Wielki Final !
Dziewczyny po pierwsze chcialam wam bardzo podziekowac za pomoc- dla mnie nieoceniona !Bardzo mi to pomoglo i pod wplywem waszych opinii troche zmodyfikowalam swoje pomysly .Postawilam na satynowe i perlowe cienie .Makijaz jest rozowo-brzoskwiniowy ,czego na zdjeciach nie widac .Mial byc bardzo romantyczny ,jak wiosna w rozkwicie - taka wlasnie jest moja inspiracja .
Wykonanie :
Cala powieka satynowy brzoskiwniowy cien Revlona , miejsce pod brwiamy i wewnetrzny kacik perlowy zloty cien Inglota ,cala ruchoma powieka to perlowy cien Inglota o kolorze brzoskwiniowym .W zalamaniu i przy rzesach roz Collection 2000-odcien sugarplum. Uzylam tez bazy Lummene, brazowej kredki do oczu,czarnego tuszu Maybelline XXL, pomadki brzoskwiniowej Kryolan i bezbarwny blyszczyk .Jako roz satynowy cien o kolorze brzoskwini Revlona .
Ps. Niestety urok makijazu jak zawsze jest zaburzony przez brak umiejetnosci fotografa.Juz sie robilo ciemno i musialam kombinowac. Kolory sa bardziej intensywne i troszke bardziej lsnia...
Jeszcze raz dziekuje - ta wersja jest juz nieodwolalna , bo mi sie czas skonczyl
|
|
|