Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-07, 21:13   #2201
senioritta19
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez elunka01 Pokaż wiadomość
Właśnie przekonałam sie na własnej skórze, ze Laura kasuje komentarze. Najlepsze jest to, ze nie były obraźliwe. Oba moje komentarze były odpowiedzią.

Dziewczyna była w szoku jak można dać łapkę w dół przy ich vlogach. Kulturalnie odpisałam, że nie wszystkim sie musi podobać, a po to sa łapki w dół i możliwosc komentowania, żeby wyrazic własne zdanie.

Drugi natomiast dotyczył wrzucania kąpieli i sikania Niny.Że jednak takich rzeczy nie powinno się wrzucac do internetu, bo pomimo, ze to jest dziecko, powinno sie szanować jej prywatnosc. Napisałam tylko, ze zgadzam sie z tym.

Już nie ma po nich śladu. Zostały same pochlebne typu " Ojej, Ninka jest najsłodsza na swiecie!!! #love #serduszka i cukiereczki

Nie rozumiem tego przewrażliwienia.

Niestety straciłam chęć dalszego oglądania Laury.

zgadzam sie z Toba, to juz przesada [emoji15] ogladam czasami Laure ale ostatnio jej filmy to takie zapchaj dziury...byle cos nagrac.

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora