Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-07, 20:30   #596
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Ja pierdykam, dobrnęłam do końca dobra godzine siedzę w wannie i czytam na apce.

Tez mam do dupy dzien, cos wisi w powietrzu dzis:/
Tez jestem po wizycie. Mały niby wazy 3400...przepływy robił-jest ok, aczkolwiek jak zobaczył łożysko to zaczął biadolić ze brzydkie. Szyjka macana krótka i miękka, z pomiaru nie jest zle i nie wiem jakim cudem wyszła większa niz wtedy. Albo sie dzisiaj rypnal albo wtedy. No i nie wiem czy bardziej wierzyć palcom jego czy usg. Co tam jeszcze badał...pomiary wychodzą jak zwykle 2 tyg do przodu, zatory w nerce nadal mam. Zatem mam brać wsystKo jak brałam, na następna i OSTATNIA juz wizyte 16.03 mam miec siki i morfo. Wtedy (o ile dotrwam) powie mi konkretnie czy położy mnie 20.03 i cc zrobi 21.03 czy wsystKo sie przesunie o 1 dzien. Nie mniej jednak maksymalnie 22.03 bede miec juz ciecie. To jest taki deadline niepodważalny, wsystKo sie okaże na następnej wizycie.
O wadze błagam was nie wspominajcie [emoji85] wazę wiecej od mojego meza. Trudno:/

Byłam dzis na piętach i myslalam, ze ducha wyzione na tym fotelu. Ale jakie cudne pietochy teraz

Maz mi zrobił "niespodziankę" na dzien kobiet...mam dostać słuchawki [emoji41] mowilam mu od oaru dni, ze bardzo chciałabym New balance...ze pewnie beda zniżki na dzien kobiet itp...a on mi dzis wyskakuje, ze zamówił mi słuchawki, żebym miała na spacerki z młodym i żebym nie brała jego. Sa cudne, białe ale tak soe na te NB nakręciłam (Lucy Hehehe przez ciebie[emoji171]) ze i tak se kupie-moze w kwietniu. Bardzo chciałam bordowe 410 ale NIGDZIE w pl nie ma na amazon.co.uk tez nie ma wiec chyba musze odpuścić ;( i chce szare 410

Przyszła torba, ale nie oglądałam, tylko wypakowałem i musiałam lecieć. Jutro obejrzę.
Kredki z sephory tez dzisiaj dotarły
Wiec mam swoje prezenty na dzien kobiet.

Trisdom to my równolatki heh no to zdradź co tam na buźkę kładziesz kosmetyczka ci dobrała czy sama?
Pytałam dzis moja co myśli o ty h bankach, mowi ze lepiej jakies zabiegi robic z czegos tam egipskiego, nie paneitam. I mezoterapia. A to boli?

A która to bolą zebra z boku? Mnie tak bolało i sie z tymi nerkami okazało...biorę na to furagine. Ale czy jest lepiej to bym nie powiedziała...
Wogole czuje sie od wczoraj do duph totalnie. Dzis byłam
Sporo w aucie-ma sa kra. Strasznie niewygodnie...
O ja Cię kręcę! Mój mężu ma 22 urodzinki! To coś czuję, że do jego urodzin to maluszków kilka się pojawi z nami
ale Bosko!

A coś więcej na temat łożyska powiedział? czy nico?

Kochana jak podejmiesz decyzję odnośnie jakiś kosmetyków to dawaj znać bo ja dopiero raczkować , e gdzie tam, pełzać zaczynam, albo główkę podnosić w tym temacie hehhe więc no skoro też szukasz czegoś dla siebie to przyłączam się
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora